Bastiaan Bakker, aangenaam.

Het ondernemen begon bij mij op jonge leeftijd. Wanneer er vroeger straatfeesten in en rondom mijn ouderlijk huis werden georganiseerd, hielp ik als 7 -jarig jongetje mee met de voorbereidingen en zorgde ik ervoor dat iedereen genoeg eten en drinken had. Dat ontzorgende zit in mijn karakter. Beleef je een fijne(re) tijd, omdat ik iets heb kunnen regelen? Mooi, want daar haal ik mijn energie uit. Wanneer ik na een lange, slopende dag de deur van mijn appartement achter me dichttrek, wetende dat ik zojuist met onze crew een top evenement heb neergezet, tref je me niet gelukkiger aan...

Wat die dag mijn rol ook is, ik geef alles. Ben ik de presentator? Dan hoop ik dat jij als kijker thuis het gevoel hebt dat je onderdeel bent van de uitzending. Ben ik de showcaller? Dan is mijn dag geslaagd wanneer alle gasten en technici tot achter de komma weten wat we doen, en iedereen met een goed gevoel klaarstaat wanneer ik aftel naar ‘showtime’. Mijn rol, fysiek óf tijdens een livestream, draait om teamwork. Samen hebben we één doel. En door samen te werken ontstaan de mooiste producties. Iedereen straalt in zijn of haar vakgebied.

Ik ontzorg jou bij je project, ik stimuleer je, daag je uit en betrek je overal bij. Samen zetten we de poppetjes op de plaats en de puntjes op de i. Inmiddels heb ik veel ervaring en prettig is dat ik voor en met verschillende klanten werk. Verwacht daarom flexibiliteit. De ‘kijkers thuis’ betrekken we bij een live event. Er is interactie met het aanwezige publiek. Vindt er een onthulling van een monument plaats of zie je graag een aftiteling na een livestream? Leave it to LLEWYN.

Kort door de bocht ben ik jouw ideale organisatiepartner. Mijn positieve vibe breng ik te allen tijde mee. En laten we eerlijk zijn, dat is de beste basis voor een strakke show, een volledig uitgewerkt draaiboek en alle aandacht voor details. Je vindt me in hartje Leiden.


Doen we gauw een (digitale) kop koffie?

LLEWYN.