DAGVOORZITTER/HOST/GASTHEER

Organiseer je een congres, conferentie of seminar? Dan wil je natuurlijk ook een dagvoorzitter die het geheel opleukt met dynamiek, energie en overzicht. Niets is zo saai als een evenement vol routineuze keynote speeches, verplichte break-out sessies en saaie interviews met bobo's. Gelukkig hoeft het niet zo te zijn!

Onze aanpak
Wij geven je evenement de sfeer en structuur die het nodig heeft. We brengen flair, charisma en humor in de dag, zoeken interactie met het publiek en creëren een enthousiaste en energieke atmosfeer. Vanaf het begin laten we de deelnemers weten dat ze hier op een ontspannen en luchtige manier nieuwe ideeën en samenwerkingsverbanden kunnen verwachten.

Dit doen we door van tevoren met jou in gesprek te gaan. Wat is jouw doel met deze doelgroep? En welk programma past het beste bij jouw wensen? Samen bedenken we de beste werkvormen, locaties, formats, onderwerpen en sprekers. We vragen alles uit en komen op die manier met een event design dat jouw doelen perfect bereikt.

Resultaat
Het resultaat? Deelnemers aan jouw evenement kijken gegarandeerd met plezier terug. Het publiek heeft in een veilige en inspirerende omgeving de kans gehad om input te leveren en nieuwe dingen op te steken. Iedereen gaat weer naar huis met nieuwe inspiratie, energie en contacten.

EVENTS

Als creatief eventbureau zit LLEWYN boordevol inspiratie en innovatie. Met een grote groep professionals zetten we ons in om elk evenement op een unieke en verrassende manier vorm te geven, waarbij de beleving voor de deelnemers centraal staat. Door de combinatie van creativiteit en ervaring weten we de perfecte sfeer te creëren voor elk type evenement.

Met LLEWYN aan je zijde ben je verzekerd van een evenement dat je gasten nooit vergeten. We denken buiten de gebaande paden en zorgen ervoor dat het evenement een unieke ervaring wordt. Of het nu gaat om een productlancering, een bedrijfsevenement of een persoonlijke feest, LLEWYN maakt jouw event bijzonder.

Laat je inspireren door de mogelijkheden van een creatief eventbureau en ontdek hoe we je volgende evenement naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen creëren we die onvergetelijke ervaring waar je gasten nog lang over napraten.

CONCEPTONTWIKKELING

Als creatieve conceptontwikkelaar is LLEWYN verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Hierbij hanteren we een creatieve aanpak, waarbij we graag buiten de lijntjes kleuren en nieuwe perspectieven ontdekken. We werken hierbij samen met een team van specialisten om van iedere uitdaging een succes te maken.

Concrete taken bij conceptontwikkeling:

  • Het opstellen van de uitdaging en het vaststellen van de doelen voor het (conceptontwikkelings-)proces.
  • Het uitvoeren van markt- en gebruikersonderzoek om te begrijpen wat de behoeften en verwachtingen zijn.
  • Het verzamelen van ideeën, het analyseren en evalueren van mogelijke oplossingen.
  • Het presenteren van concepten aan de stakeholders en het ontvangen van feedback om de oplossing verder te verbeteren.

Met een combinatie van creativiteit, technische vaardigheden en communicatievaardigheden bouwen we samen aan jouw bedrijfsvraagstuk waarmee we nieuwe en waardevolle oplossingen creëren en bevorderen.